Hutchinson : Intors acasa ma simt mai puternic

Hutchinson : Intors acasa ma simt mai puternic

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔29.iulie 2012
Hutchinson : Intors acasa ma simt mai puternic

Sam Hutchinson este multumit dupa turneul din America si se simte mult mai puternic acum.

Sam Hutchinson s-a alaturat echipei la un turneu de vara pentru prima data, dupa trei ani. El trecut printr-o perioada dificila in care a fost accidentat. El a trebuit sa se retraga temporar, dar la inceputul sezonului trecut, a inceput sa joace din nou fotbal si sa isi continue cariera extrem de promitatoare.

Fundasul dreapta, de 22 de ani, a recunoscut ca este satul sa vorbeasca despre accidentarea care a avut-o, el a spus ca se va concentra mai mult pe viitor, incercand sa castige un loc de titular in echipa. Trei aparitii in patru meciuri in turneul din America a bifat Sam.

„Cred ca turneul a mers foarte bine. Nu m-am antrenat decat o singura data, in rest am facut toate antrenamentele. Sunt foarte fericit.”

„Nu poti juca in fiecare meci cand ai un lot atat de puternic si toata lumea trebuie sa joace, dar am fost norocos ca Robbie m-a ales pe mine sa joc in primele doua meciuri, al treilea meci nu am jucat, insa am jucat pe finalul meciului cu Milan si ma simt bine si sunt gata sa pornesc la drum.”

„Singura dezamagire este ca nu poti juca tot timpul, dar asta este meseria de fotbalist.”

„Nu m-am mai simtit atat de bine de patru sau cinci ani. In curand voi fi gata pentru noul sezon.”

Se pare ca dupa atata frustrare, Hutchinson poate privi inainte. Urmatoarea provocare pentru el va fi, sa isi castige un loc in prima echipa.

 

 

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.