Impresarul lui Lampard confirma despartirea de Chelsea

Impresarul lui Lampard confirma despartirea de Chelsea

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔07.ianuarie 2013
Impresarul lui Lampard confirma despartirea de Chelsea

Lui Frank Lampard nu i se va prelungi contractul sub nicio forma. Steve Kutner, impresarul jucatorului a confirmat ca executivul l-a instiintat pe Lampard despre decizia lor.

„In timpul Campionatului Mondial al Cluburilor executivul l-a informat pe Frank. Dupa victoria cu Everton mi s-a reconfirmat ca nu au de gand sa-i ofere un nou contract si va parasi Chelsea in aceasta vara. Nimic nu s-a schimbat in aceasta problema. Frank a trebuit sa accepte iar acum doreste sa joace cat mai mult si sa-si incheie cu succes cariera pentru clubul pe care il iubeste.”

Pana in momentul de fata insistentele fanilor nu au reusit sa convinga conducerea clubului, aparand informatii in presa ca deja i se cauta inlocuitor. Luca Modric ar fi unul din jucatorii meniti sa-l inlocuiasca pe Frank Lampard, dupa ce a fost votat cel mai slab transfer al sezonului in „La Liga”.
Un alt mijlocas despre care Chelsea s-a interesat este Taison, brazilianul celor de la Metalist Kharkiv.

Un alt subiect „fierbinte” pe care conducerea clubului il trateaza cu aroganta si indiferenta si cu siguranta vor mai aparea informatii despre el.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.