Unii au ras cand am spus despre asa ceva – intr-un alt mediu online – si au considerat ca sunt bazaconiile unui suporter frustrat de cele mai imbecile decizii ce au putut fi luate in ultimii ani la Chelsea FC.
In opinia mea, ziua de 21 noimebrie 2012 este una dintre cele mai negre zile din istoria clubului pe care cu totii il indragim.
Nu doar demiterea lui Di Matteo – care efectiv a fost un semi-soc la acele ore matinale – insa numirea lui Rafa Benitez ca antrenor al Chelsea FC?
ABSOLUT INCREDIBIL SI DE PE ALTA PLANETA!
Cum isteria continua si astazi alte vesti rele apar la orizont.
„The Mirror” scrie astazi ca Skrtel e pe lista lui Benitez pentru ianuarie.
Mai mult am aflat, tot in cursul acestei dimineti, ca Benitez a fost contactat inca de acum opt zile de catre Chelsea FC pentru a i se oferi acest post. Infrangerea din Liga Campionilor nu are nicio legatura cu demiterea lui Di Matteo.
Venit pentru 3 milioane per sezon, Benitez are optiunea de a-si prelungi intelegerea daca clubul doreste.
Evenimentele care s-au intamplat atat de repede ieri sunt foarte greu de digerat si acceptat.
Incet incet Chelsea isi pierde identitatea, plecarea lui Didier Drogba in aceasta vara este doar inceputul. Urmeaza Cole apoi Lampard ca la final sa ne despartim de John Terry. Cine poate face cel mai bine acest lucru decat un outsider? Un om pentru care Chelsea nu reprezinta nimic, culorile nu-i trezesc niciun fel de emotie, jucatorii sunt doar niste angajati iar fanii… „un fel de n-ar mai fi.”
Reusitele vin din pasiune, pasiunea vine din dragoste, dragostea vine din inima.
El a fost Di Matteo, el a fost Jose Mourinho, Benitez NU.
Am speranta ca fanii de pe Stamford Bridge il vor intampina pe Benitez asa cum se cuvine iar atmosfera tensionata care va fi creata de ei poate va trezi rusul indragostit de blondin si pe cei doi bufoni pe care ii tine pe langa el.
Inarmati-va cu multa rabdare – mid table – scrie pe Chelsea.

In condtiile in care Benitez va reusi sa invinga in toate meciurile ramase atunci va avea parte de sustinerea mea 100%. Pana atunci „porcul” nu are ce cauta la Chelsea, iar articole cu tenta batjocoritoare si dispret vor tot exista pe acest site.