Reactii: Ingrijorare si fara victorii

Reactii: Ingrijorare si fara victorii

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔04.decembrie 2010
Reactii: Ingrijorare si fara victorii

Ancelotti recunoaste ca este dezamagit de rezultatul impotriva lui Everton din aceasta seara, dupa 4 etape in Premier League Chelsea este inca fara victorie.

„In prima repriza am jucat bine, am pus presiune pe adversar, am dat dovada de prezenta de spirit, insa repriza a doua a fost total diferita.”

„In repriza a doua am uitat sa jucam fotbal, am inceput sa trimitem baloane lungi, sa fim putin speriati, lucruri care nu mi-au placut. Putem sa pierdem meciurile, dar nu putem sa pierdem dorinta si felul de a juca fotbal.”

„In prima parte a jocului au fost jucatori concentrati si disciplinati din punct de vedere tactic, insa repriza a doua a fost total diferita, ne-am pierdut concentrarea am inceput sa ne temem, Didier a fost izolat in fata, lucruri care ne-au costat.”

Intrebat despre forma slaba prin care trece echipa Ancelotti este de acord ca Chelsea nu parcurge momente chiar bune in campionat si presiunea din cauza criticilor se observa in teren, lucruri care nu i se par normale antrenorului italian.

„Mi-am exprimat parerile in fata jucatorilor, au inteles perfect, maine avem o sedinta de antrenament si vom avea timp sa vorbim mai multe. Trebuie sa ramanem conectati la meciuri si sa dam dovada de caracter in meciul cu Tottenham. Nu este timpul sa zambim, trebuie sa mergem mai departe si cat mai multa munca, pe teren si la antrenamente.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.