Isaiah Brown a semnat cu Chelsea | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Isaiah Brown a semnat cu Chelsea

Isaiah Brown a semnat cu Chelsea

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔09.iulie 2013
Isaiah Brown a semnat cu Chelsea

Izzy Brown

Jucatorul lui West Bromwich Albion, Isaiah Brown, insotit in poza de David Barnard, a semnat astazi cu Chelsea. Nu se cunosc inca datele contractului sau suma de transfer. Primele voci indica faptul ca West Bromwich Albion nu a fost de acord cu conditiile puse de Chelsea, iar o decizie privind suma de transfer va fi luata de catre un tribunal sportiv.

Brown se anunta a fi unul dintre starurile din Premier League in viitor. Nascut in 1997, Isaiah Brown a debutat acum doua luni in Premier League, la varsta de doar 16 ani si 117 zile si joaca pe postul de mijlocas.

Noul jucator al lui Chelsea se afla la Cobham de cateva zile si se vorbeste ca Jose Mourinho este atat de impresionat de el incat doreste ca Brown sa mearga cu echipa in pre-sezon, impreuna cu un alt tanar de perspectiva al lui Chelsea, Ruben Loftus-Cheek, 17 ani. Vocile mai increzatoare spun chiar ca jucatorul de 16 ani va debuta oficial pentru Chelsea chiar in toamna.

Un factor important al venirii lui Brown la Chelsea il reprezinta si Romelu Lukaku. Cei doi au legat o relatie de prietenie extrem de stransa in sezonul trecut si au fost de nedespartit cat Lukaku a jucat pentru WBA.

Mai multe detalii despre afacere vom afla in zilele urmatoare. Pana atunci puteti discuta despre acest subiect AICI

(sursa foto: Associated Press)

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.