Branislav Ivanovic de-a lungul anilor a marcat goluri foarte importante şi recunoaşte că este mândru de acest lucru.Fundaşul sârb ne-a adus victoria în meciul cu Liverpool, după ce în minutul 94, a reuşit să-l învingă pe Mignolet cu o lovitură puternică de cap.

Pentru mulţi jucători un asemenea gol reprezintă momentul definitoriu al carierei, dar nu şi pentru Ivanovic care a înscris multe alte goluri importante.

Primele sale goluri în tricoul albastru, au fost tocmai împotriva lui Liverpool, într-un meci din Liga Campionilor. Ivanovic a reuşit să înscrie 2 goluri şi ne-a ajutat să luăm un avantaj considerabil pentru accesul în semifinale.

„Când am marcat cele 2 goluri împotriva lui Liverpool, am simţit ceva aparte. Mi-au dat încredere şi am dovedit că pot juca cel mai înalt nivel.”

Trei ani mai târziu, când am câştigat trofeul Ivanovic a fost suspendat, dar nimeni nu-i poate lua din merite. Golul sau din optimi contra lui Napoli, a fost cel decisiv care ne-a calificat.

„Golul contra lui Napoli a fost foarte important în vederea câştigării trofeului. A fost foarte dificil pentru noi, ţinând cont de rezultatul din tur, dar am făcut un meci mare pe teren propriu. Am avut noroc, recunosc, deoarecere eu sunt fundaş dreapta, iar în perioada aceea a jocului eu nu mă aflu în acea parte a terenului.”

După doar un an, sârbul a reuşit încă un gol foarte important care ne-a adus şi un trofeu eurpean. Golul din finala Europa League contra lui Benfica, în timp ce sezonul trecut cu ajutorul golului sau am reuşit s-o învingem pe Manchester City.

„Nu am un gol favorit. Toate acestea au fost importante pentru echipa, goluri importante în meciuri mari.”

„Cred că golul din finală Europa League, este foarte important, deoarece ne-a adus un trofeu european. A fost ceva special să înscriu în ultimul minut şi acum când îmi amintesc zâmbesc.”

„Toate aceste goluri au ajutat echipa. Deoarece să marchez nu e principala mea sarcina, nu simt nicio presiune, sunt foarte relaxat.”

„Când meciul este egal şi ai o faza fixă în ultimele minute, este o anumită panică în defensivă adversă.”

„În cele din urmă, golul de marţi a fost foarte important. Poate că nu am făcut diferenţa, deoarece ne-am aparat foarte bine, n-am primit gol şi ne calificam datorită golului marcat în deplasare, dar pentru mine personal a fost important şi un moment frumos.”

„Desigur au fost multe alte meciuri pe care le-am jucat şi alţi băieţi le-au decis pentru noi, dar poate în unul din 10 meciuri, sunt eu cel care face diferenţa şi e un sentiment grozav.”

ivanovic--striking-it-right.img