Ivanovic : Prefer sa ma antrezez pe ploaie

Ivanovic : Prefer sa ma antrezez pe ploaie

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔06.iulie 2012
Ivanovic : Prefer sa ma antrezez pe ploaie

Fotbalistii profesionisti sunt singurele persoane din Anglia, care apreciaza vremea neplacuta din mijlocul verii. 

In a doua zi de antrenament la Cobham a fost o vreme foarte urata, a plouat si temperaturile au fost scazute. La fel ca joi jucatorii au fost pe teren pentru sesiunea de dimineata iar apoi au mers sa faca testele medicale.

Branislav Ivanovic a revenit astazi si a facut primul antrenament. El este primul jucator mai in varsta care se intoarce la club si a spus ca nu duce lipsa soarelui.

„Sa fiu sincer, pentru mine este mai bine sa ma antrenez pe o vreme ca asta. Te ajuta sa te antrenezi mai bine si te pregateste pentru caldura din America. Este grozav, nu avem nimic impotriva ploii.”

„Antrenamentul a fost destul de obisnuit, in primele sesiuni de antrenament incepem sa lucram din greu. Am inceput sa lucram cu mingea iar de sambata vom incepe sesiuni duble. Acesta este doar inceputul si nu este de-o intensitate foarte mare, dar o sa fie.”

„A fost o pauza grozava. ” Spune Ivanovic , care a fost liber in aceasta vara, el nefiind cu tara sa la Euro.

„M-am distrat cu familia si prietenii mei, iar acum voi incepe sa lucrez din nou. Am urmarit Euro, dar m-am gandit mai mult la vacanta. ”

Noul jucator de la Chelsea, Marko Marin a declarat la Chelsea TV ca era deja prieten cu Ivanovic, inainte sa vina la Chelsea, fapt confirmat de catre fundas.

„L-am intalnit la Cupa Mondiala din 2010, cand a jucat impotriva noastra pentru Germania. Serbia a castigat cu 1-0 iar el a intrat in ultimele 20 de minute.”

„Ne-am intalnit din nou, atunci cand a semnat cu Chelsea si ne-am antrenat astazi pentru prima data impreuna. Sunt impresionat de el de calitatile sale. El se simte increzator si este pregatit iar asta este cel mai important pentru noi.”

„Este grozav pentru mine, deoarece eu pot vorbi limba sarba cu el si voi incerca sa-l ajut, dar el vorbeste engleza deja”

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.