Branislav Ivanovic considera jocul de sambata de acasa contra celor de la Swansea City un meci foarte important dupa infrangerea de saptamana trecuta de pe Old Trafford.

Branislav Ivanovic considera jocul de sambata de acasa contra celor de la Swansea City un meci foarte important dupa infrangerea de saptamana trecuta de pe Old Trafford.
Infrangerea cu 3-1 in fata lui United, in ciuda unui meci bun, ne-a lasat la 5 puncte in spatele liderului si fundasul considera ca trebuie sa ne revenim cat mai repede posibil.
Meciul din Cupa Carling in mijlocul saptamanii va ajutat mult. Ati jucat 70 de minute in 10 oameni. Ivanovic este favorit sa-i ia locul lui Alex si sa faca pereche in centrul apararii cu John Terry.
„Cred ca este foarte bine pentru noi sa castigam fiecare meci.” a spus sarbul. „A fost dificil pentru noi sa pierdem pentru prima data in acest sezon, dar uneori trebuie sa iei partea buna de la o infrangere.”
„Niciodata nu este bine sa pierzi, dar atunci cand o faci, ai posibilitatea, sa cresti, sa inveti mai multe. Toata lumea  stie ca trebuie sa ne revenim iar noi vom arata asta in meciul cu Swansea. Este un sezon lung si nu trebuie sa ne gandim mult la meciul cu United, stim ce trebuie sa facem in continuare.”
„Anul trecut am avut cea mai puternica aparare din Premier League, anul acesta, am inceput mai slab, dar in fotbal se intampla acest lucru si nu cred ca suntem mai putin puternici in aparare decat anul trecut.” a spus jucatorul de 27 de ani. ” vom muncii din si ne vom imbunatii jocul.|
„Jucam mai ofensiv cu noul manager, dar acest lucru nu inseamna ca jucam mai deschis in aparare, deoarece toata lumea din echipa stie ce trebuie sa facem si in ce fel. Pentru  fiecare fundas este foarte important ca echipa lui sa nu primeasca gol, il mobilizeaza acest lucru.”
Vom fi favoriti la meciul impotriva echipei lui Brendan Rodgers. Nu am mai fost batuti de o echipa nou-promovata din luna aprilie 2001, cand Charlton ne-a invins pe Stamford Bridge – o distanta de 62 de meciuri.