Clubul de fotbal de pe Stamford Bridge a anuntat astazi prin intermediul site-ului oficial ca John Terry si-a prelungit intelegerea cu Chelsea pentru inca un sezon. Este cel de-al 20-lea sezon pentru John Terry la Chelsea iar cel de-al 17-lea sezon la echipa mare.

Intrebat despre aceasta prelungire Terry a declarat:

„Vreau sa multumesc clubului si suporterilor pentru sustinerea lor continua si antrenorului care a avut un rol esential in acest ultim sezon. ” John Terry va conduce Chelsea si in sezonul urmator.

De cealalta parte Ron Gourlay s-a aratat si el extrem de multumit pentru acceptul lui Terry de-a semna un nou contract si a declarat

„Atat clubul cat si noi am dorit ca aceasta extraordinara cariera a lui John sa continue pe Stamford Bridge. Am grabit lucrurile ca sa ne putem concentra mai mult spre urmatorul sezon.”

Cu 621 de aparitii pentru Chelsea, Terry are in palmares 3 titluri Premier League, 5 cupe ale Angliei, doua cupe ale Ligii, un trofeu Champions League si unul Europa League. A fost numit jucatorul anului la Chelsea de doua ori (2001 si 2006) iar in anii 2005, 2008 si 2009 a fost ales de UEFA ca fiind cel mai valoros fundas din lume bucurandu-se de 5 selectii in FIFA/FIFPro Echipa Anului.