Antrenorul lui Chelsea ar putea fi tras la raspundere de catre Asociatia de Fotbal din Anglia (FA) datorita comentariilor facute dupa egalul cu Southampton, atunci cand Jose Mourinho a acuzat o campanie anti-Chelsea dusa de celelalte echipe de fotbal din Premier League prin intermediul arbitrilor de la centrul terenului. In cazul in care Jose Mourinho ar fi gasit vinovat de „comportament neadecvat” acesta risca amenda sau chiar o etapa de suspendare. Mourinho va trebui sa raspunda acuzatiilor pana martea viitoare. Intr-o declaratie oficiala cei de la conducerea Asociatiei de Fotbal au considerat ca:

„Discursul sau constituie comportament necorespunzator datorita faptului ca acesta incearca discreditarea meciului prin invocarea acuzatiilor catre oficialii partidei pe care i-a considerat partinitori in partida respectiva.”
Regulamentul Asociatiei de Fotbal din Anglia specifica faptul ca antrenorii si jucatorii nu au voie sa faca comentarii de niciun fel (pozitive sau negative) la adresa arbitrilor, nici inainte de meci si nici dupa incheierea partidei.