John Terry

Jose Mourinho ii va oferi un nou contract, valabil pe un an lui John Terry. Jose a spus despre capitanul lui Chelsea ca a fost cel mai constant fundas central din Premier League in sezonul acesta.

Terry la fel ca Lampard si Cole au intrat in ultimele 6 luni de contract. Cole si Terry se asteapta sa primeasca un nou contract, insa viitorul lui Lampard este incert, in vara jucatorul va implini 36 de ani, el fiind cel mai varstnic dintre cei 3, iar acesta poate va considera sa aleaga un alt drum.

Daca Cole nu prea a jucat sezonul acesta fiind preferat Azpilicueta, Terry a jucat fiecare minut in acest sezon de Premier League. Jucatorul de 33 de ani este atras de ideea s-o paraseasca pe Chelsea in maniera pe care a parasit-o Drogba dupa ce echipa a castigat Champions League. Galatasaray si-a aratat interesul pentru John in trecut, iar AS Monaco, antrenata de Claudio Ranieri, ar putea fi interesata de capitanul lui Chelsea daca acesta va vrea sa plece.

„Sunt de acord cu politica clubului daca faci parte dintr-un climat de incredere. Daca nu traiesti intr-un astfel de climat, atat clubul cat si jucatorul sunt in fata unei probleme, daca va pleca jucatorul sau nu. Cand climatul este comfortabil, cred ca este in regula. Am incredere in John si cred ca si el are incredere in mine.”

„Cred ca John pana acum a fost cel mai bun fundas central din tara, dar nu-i putem oferi decat un contract valabil pe un an de zile, regula e regula, patronul e patron. El este seful.”

„Pana pe 31 ianuarie nu ne putem gandi la astfel de lucruri. Trebuie sa analizam transferurile, cum am facut-o in cazurile lui Juan si Salah sau sa luam decizii bune cu privire la imprumutul jucatorilor. Deci pana nu se incheie perioada de transferuri, nu vom discuta despre altceva.”