Jose Mourinho – Ma intorc acasa | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Jose Mourinho – Ma intorc acasa

Jose Mourinho – Ma intorc acasa

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔05.iunie 2013
Jose Mourinho – Ma intorc acasa

Din momentul in care Florentino Perez a anuntat ca Real  Madrid se va desparti de Jose Mourinho s-a stiut tot timpul unde va merge portughezul. Au fost si cativa sceptici care au spus ca va merge la PSG sau Monaco. Cu toate acestea in primul sau interviu pentru Chelsea TV a spus urmatorul lucru „acum sunt unul dintre voi”.

Multi dintre voi poate ati auzit de melodia lui Diddy – Coming Home. Melodia se potriveste perfect cu relatia dintre Chelsea si Jose Mourinho.

Refrenul este perfect descris pentru relatia de dragoste dintre Mourinho si Chelsea.

I’m coming home
I’m coming home
Tell the World I’m coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes
I’m coming home, I’m coming home
Tell the World that I’m coming,

Spune lumii ca vin acasa

Multe surse din media publicau articole cum Jose isi declara dragostea pentru un club din Anglia, iar acest lucru a reaprins sperantele in suporterii londonezi. Un an oribil in capitala Spaniei l-a facut pe Mourinho sa regrete ca a semnat un nou contract. Proprii jucatori au inceput sa-l dispretuiasca, consiliul de administratie nu l-au privit niciodata in ochi, iar mass-media a complotat impotriva sa. Si-a exprimat dorinta de a reveni intr-un loc unde a fost iubit. Inapoi acasa in Londra.

Lasa ploaia sa spele toata durerea de ieri

Sentimentul de a nu fi iubit este cea mai grava experienta prin care poate trece un om. Mourinho a inceput sa lucreze la Madrid fericit. Totusi, asa cum timpul s-a scurs, s-au facut greseli. Fie ca a fost ego-ul jucatorilor sau aroganta lui, nimeni nu va sti vreodata de ce Madrid intr-un astfel de sezon a dezamagit, un sezon in care ar fi putut realiza tripla istorica. Mourinho nu este tipul de persoana care sa-i pese foarte mult de greselile din trecut, cand incepe ceva nou uita tot ce s-a intamplat. Inainte de meciul Chelsea – Inter Milano din Liga Campionilor, Jose Mourinho a spus clar „Inainte de meci si dupa, ii iubesc pe toti de acolo si ei ma iubesc pe mine, dar in cele 90 de minute nu cunosc pe nimeni.”

Stiu ca regatul meu ma asteapta si-mi vor ierta greselile

Inter Milan's Portuguese Head Coach Jose

De la plecarea lui Mourinho, Chelsea n-a mai aratat la fel, doar cand Ancelotti a castigat dubla istorica echipa a semanat cu acea formatie a lui Jose care atunci cand intra pe teren baga frica in ochii inamicului. Un numar mare de manageri au venit inainte de prima sosire si intoarcere sa ca manager pe Stamford Bridge. Nimeni n-a adus tehnicitatea lui Mourinho. Multi ar argumenta ca Di Matteo a fost  cel mai bun antrenor in era Abramovich, pentru ca a reusit ceea ce altii inaintea sa n-au resit. Chelsea a asteptat 6 ani intoarcerea lui Jose. Cand a plecat, noi toti am stiut ca nu se poate termina asa.

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.