Jose Mourinho revoltat de deciziile impotriva echipei sale ale arbitrajului din Premier League

Jose Mourinho revoltat de deciziile impotriva echipei sale ale arbitrajului din Premier League

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔28.decembrie 2014
Jose Mourinho revoltat de deciziile impotriva echipei sale ale arbitrajului din Premier League

Imediat dupa egalul de la Southampton Jose Mourinho a vorbit pentru Sky Sports de maniera in care arbitrii din Premier League cedeaza sub presiunea exercitata de antrenorii echipelor adverse, reclamand astfel o campanie de discreditare a jucatorilor sai sustinuta de celalalte echipe candidate la titlu.

Mourinho a reclamat ca in doua meciuri echipei sale nu i-au fost acordate doua penalty-uri clare iar jucatorii faultati au fost sanctionati cu cartonase galbene pentru simulare. In acelasi timp portughezul blameaza ceilalti antrenori pentru felul in care incearca sa discrediteze fair-play-ul jucatorilor sai punand astfel presiune pe brigada de arbitri.

„Au fost antrenori care au vorbit zile intregi despre Ivanovic si simularea sa. In primul meci cu Burnley, Costa este faultat in careu si primeste galben pentru simulare. Astazi Fabregas faultat in careu si primeste galben pentru simulare. Este normal sa gresesti insa tendinta arbitrilor este sa cedeze in fata presiunii puse de ceilalti antrenori care vorbesc despre jucatorii mei.
De nicaieri Allardyce se trezeste sa vorbeasca despre simulari, dupa un alt meci un alt antrenor vorbeste despre acelasi lucru. Penalty-urile sunt penalty-uri iar cel de astazi este unul imens. Suntem oameni politicosi, nu tipam, nu ne certam cu arbitrii, insa celalte echipe primesc penalty-uri care schimba total soarta meciului. In cazul nostru nici macar nu a fost un penalty care sa incheie partida.”

Mourinho a mai declarat ca nu are ce sa reproseze elevilor sai, explicand de ce a ales sa-l schimbe pe Schurrle cu Willian.

„Schurrle este jucator de viteza si a fost anihilat pe tot parcursul reprizei. Am incercat sa-l folosesc pe Willian care este un jucator cu o mai mare creativitate.”

Portughezul a laudat spiritul de lupta al celor de la Southampton si i-a felicitat pentru modul in care au reusit sa apere rezultatul de 1-1.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.