Jovetic este liber sa plece | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Jovetic este liber sa plece

Jovetic este liber sa plece

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔09.iunie 2013
Jovetic este liber sa plece

Pescara v ACF Fiorentina - Serie A

Stevan Jovetic vrea o noua promovare si sustine ca vara trecuta a acceptat sa ramana la ACF Fiorentina dupa ce i-a fost promis ca sezonul viitor este lasat sa plece.

„Vara trecuta presedintele Andrea Della Vale mi-a spus sa raman inca un an, caci sezonul viitor ma va lasa sa plec daca voi vrea.”

„Sunt la Fiorentina din 2008, am jucat 5 sezoane. Sunt tanar si ambitios si este normal sa-mi testez calitatile in alte parte, nu vad nimic in neregula cu asta.”
Este o poveste des auzita la jucatorii tineri care vor sa se afirme si sa joace in competitii europene, odata ce-au prins gustul meciurilor din timpul saptamanii, vor dori sa joace mai mult. 🙂

„Am jucat cu Fiorentina in Europa, acum vreau sa castig un trofeu european. Daca va fi vreo oferta, Fiorentina nu ma va opri sa plec.”

Lista cluburilor care-l vor pe Jovetic este una considerabila. La doar 23 de ani este cotat ca unul din viitori atacanti de top ai Europei. Este evaluat la 20 de milioane de lire.

Chelsea l-a vrut pe Jovetic acum 1 an si jumatate, deci nu e de mirare ca zvonurile legate de transferul sau in Londra au inceput din nou. Inca 3 echipe se vor bate pe muntenegrean in aceasta vara, Arsenal, Juventus si o echipa surpriza din Spania.

„Voi lua in considerare o mutare in Premier League, care este un campionat fantastic, la fel cum este La Liga. Am propuneri din ambele tari, vom vedea ce se va intampla.”

„Juventus a incercat sa ma transfere si acum un an. Au spus ca ma vor, iar eu sunt pe primul loc in lista lor, inaintea lui Zlatan Ibrahimovic, Carlos Tevez si Gonzalo Higuain. Cine n-ar fi flatat de asa ceva?”

 

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.