Juan Manuel Mata pe Stamford Bridge, Alex la Juventus

Juan Manuel Mata pe Stamford Bridge, Alex la Juventus

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔20.august 2011
Juan Manuel Mata pe Stamford Bridge, Alex la Juventus

Mai sunt 10 zile până la sfârşitul perioadei de transferuri, iar cluburile mari ale Europei se pregătesc de ultimele asalturi.

Astfel, unul dintre cei mai curtaţi jucători din Primera Division, Juan Manuel Mata, va ajunge, cel mai probabil, pe Stamford Bridge. Villas-Boas l-a convins pe Abramovich să scoată din buzunar nu mai puţin de 30 de milioane pentru mijlocaşul spaniol.

Conform presei din Spania, mutarea va fi oficializată săptămâna viitoare, Mata reuşind să-i convingă pe oficialii clubului să accepte oferta lui Chelsea.

33 de goluri a marcat Mata pentru Valencia, în 129 de partide

4 goluri în 11 meciuri a înscris pentru naţionala Spaniei

Sursa: ProSport

Alex vorbeste cu cei de la Sky Italia spunand ca este interesat de oferta celor de la Juventus, doar in cazul unei mutari permanente, fiind convins ca Chelsea nu va accepta o oferta de imprumut.
„Agentul meu a fost contactat de cei de la Juventus, mi-ar face mare placere sa joc in Italia, am deja 29 de ani si mi-as dori foarte mult sa joc acolo inainte sa ma retrag.

Cand am vorbit cu agentul meu i-am zis ca Juve este o mare sansa pentru mine, insa nu depinde de mine, este necesar ca cele doua cluburi sa se inteleaga pentru o mutare permanenta.”

Sursa: Skysports