mata

The Telegraph anunta in exclusivitate, in editia de astazi a ziarului, ca Juan Mata este la un pas sa o paraseasca pe Chelsea pentru Manchester United. David Moyes isi doreste cel putin doi sau trei jucatori de top in aceasta iarna si vrea sa inceapa „sezonul de cumparaturi” prin aducerea mijlocasului spaniol. Asa cum scrie si in ziar, Chelsea si United sunt foarte aproape de un acord, iar suma vehiculata este de 37 de milioane de lire sterline (45 de milioane de euro). Ar reprezenta un profit de aproximativ 20 de milioane de euro pentru Chelsea, care l-a cumparat de la Valencia pentru 26 de milioane de euro. Nu mai este niciun secret faptul ca Juan Mata nu intra in planurile lui Mourinho, cel putin pentru titularizare, iar o eventuala trecere la United n-ar reprezenta o surpriza atat de mare, mai ales intr-un an de Cupa Mondiala.

Daca ieri dupa-masa Sky Bet anuntau ca au redus cota lui Mata pentru o eventuala trecere la United la 2.50 din cauza sumelor mari de bani pariate pe acest tip de pariu, acum cota este „evens”, asa cum spun englezii, adica 1.00 (1/1). Astfel, bookmakerii dau transferul lui Mata la Manchester United ca fiind unul iminent.

Mai multe despre un eventual transfer al lui Mata la rivala din Manchester, dar si despre alte mutari, puteti discuta pe forum