La pariuri, Bayern e favorita clara a Ligii Campionilor

La pariuri, Bayern e favorita clara a Ligii Campionilor

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔30.aprilie 2012
La pariuri, Bayern e favorita clara a Ligii Campionilor

Nemţii au impresionat mult mai mult prin eliminarea Realului decât a făcut-o Chelsea trecând de FC Barcelona în semifinale.

În mod normal, cele două performanţe ar fi trebuit echivalate, pentru că şi Bayern şi Chelsea au trecut de una dintre cele mai bune două echipe din lume. Maniera în care au avut loc aceste succese a diferit foarte mult. Bavarezii au lăsat impresia că au dominat şi turul pe teren propriu, şi returul de la Madrid, astfel că a părut cât se poate de logică această calificare. Chelsea însă a muncit şi s-a sacrificat enorm pentru calificare, astfel că, deşi nu a avut mingea nici 40 de minute din cele 180 ale dublei manşe, va juca finala, chiar dacă fără mulţi titulari.

Aspectul foarte important de luat în calcul aici este avantajul moral pe care îl are Bayern, care joacă finala pe teren propriu, cu posibilitatea de a fi prima echipă care cucereşte trofeul în această ipostază. Soliditatea trupei germane în acest sezon, omogenitatea, valoarea lotului şi a fotbalului prestat în faţa lui Real sunt aspecte care plasează şi ele teoretic Bayern în postura de favorită, una pe care însă o avea şi Barcelona, chiar şi după ce a fost învinsă la Londra. Chelsea nu are nimic de pierdut şi îi convine postura de outsider, de care a făcut uz şi în jocul cu fosta echipă a lui Guardiola. Casa de pariuri Super Bet oferă cota 1.42 pentru Bayern München să câştige trofeul, indiferent dacă după 90 de minute, prelungiri sau lovituri de departajare. Englezii sunt cotaţi la 2.80, ceea ce înseamnă că nu doar jucătorii lui Chelsea ar primi sume importante pentru câştigarea trofeului, ci şi pariorii care mizează pe ei.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.