Lampard: Eram obisnuit sa semnez doar pentru 5 sezoane

Lampard: Eram obisnuit sa semnez doar pentru 5 sezoane

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔15.mai 2013
Lampard: Eram obisnuit sa semnez doar pentru 5 sezoane

Intre timp situatia s-a mai schimbat. Lampard a mai imbatrinit putin, insa dragostea lui pentru Chelsea este incomensurabila. The Telegraph anunta astazi ca Lampard a acceptat conditiile puse de club si si-a prelungit sederea pentru inca un sezon.
Informatia ar trebui sa devina oficiala in zilele ce urmeaza astfel punandu-se capat unui lung sir de speculatii despre viitorul capitanului din aceasta seara de Europa League.

Cu siguranta sosirea lui Mourinho la Chelsea a fost in favoarea mijlocasului englez, Lampard, John Terry, Ashley Cole si Petr Cech fiind preferatii declarati ai portughezului.
In sezonul viitor Lampard va trebui sa se obisnuiasca cu statutul de rezerva, cu siguranta Chelsea va face mutari cel putin placute pe piata de transferuri in aceasta vara, insa acest lucru il constientizeaza si jucatorul.

De-a lungul carierei sale Lampard si-a aratat devotamentul fata de club, suporteri si sustinut de mama sa acesta si-a declarat dragostea pentru Chelsea in nenumarate randuri.
A scris istorie in acesti ani si cu siguranta si-a gravat numele in inimile suporterilor albastri. Un jucator extraordinar ce nu va fi niciodata uitat.
Pentru noi, atat cat am putut, a fost o onoare imensa sa-l salutam in carne si oase pe Super Frankie Lampard.

Materialul complet poate fi citit AICI

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.