Lampard spre China, Cole spre PSG? | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Lampard spre China, Cole spre PSG?

Lampard spre China, Cole spre PSG?

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔10.noiembrie 2012
Lampard spre China, Cole spre PSG?

Perioada de transferuri se apropie iar zvonurile despre veteranii lui Chelsea nu intarzie sa apara.
Conform unor publicatii din Anglia, mai mult sau mai putin credibile, Ashley Cole doreste sa mearga in Franta la PSG unde se va intalni cu fostul antrenor de pe Stamford Bridge, „King Carlo”.
Ancelotti si Cole se pare ca au discutat despre proiectul celor de la PSG iar fundasul lui Chelsea este atras de ideea de-a lucra din nou cu Ancelotti.
Robert Pires a declarat pentru Skysports ca PSG ii poate oferi lui Cole provocarile necesare la nivel profesional, ridicandu-se si la nivelul asteptarilor pe plan financiar.
Contractul lui Cole expira la finele acestui sezon iar politica celor de la Chelsea in ceea ce priveste jucatorii de peste 30 de ani este deja cunoscuta.
Celalalt veteran care se afla pe picior de plecare este Frank Lampard, conform Daily Mail dar si The Mirror.
Cele doua publicatii au preluat stirea de pe siteurile sociale din China. Propietarul formatiei Guizhou Renhe a declarat pentru un post TV local ca Frank Lampard este pregatit pentru un transfer in China, aspectele financiare deja fiind puse la punct.
La o prima analiza acest transfer se poate realiza, Lampard este un jucator de renume international, unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume, ajuns la varsta la care va trebui sa se gandeasca la viitorul familiei lui, iar liga chineza doreste acapararea unor nume mari din fotbalul european.
Transferul ar putea avea loc in aceasta iarna cand Lampard intra in ultimele 6 luni de contract cu formatia londoneza.

Pe de alta parte, participarea lui Mikel la Cupa Africii pe Natiuni va ridica cateva probleme in ceea priveste dublul pivot folosit de Di Matteo. Ramires si Oriol Romeu fiind singurii jucatori de care Chelsea ar mai dispune sa acopere pozitia lui Obi Mikel, in cazul in care Lampard va parasi Chelsea.
Daca de Ramires suntem convinsi ca e titular incontestabil, Oriol Romeu pare sa nu fie inca obisnuit cu meciurile din Premier League sau cel putin nu se ridica inca la nivelul asteptarilor.
Exista si posibilitatea ca Frank Lampard sa accepte cele 12 luni de contract care i-au fost oferite de catre Chelsea, cu scopul de-a ajunge cel mai bun marcator din istoria clubului fiind la 14 goluri in spatele recordului stabilit de Bobby Tambling.
In conditiile in care Chelsea nu se intaraste in compartimentul mijlocasilor defensivi e greu de crezut ca Lampard va fi lasat sa plece.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.