Lampard: Titlul nu pleaca nicaieri | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Lampard: Titlul nu pleaca nicaieri

Lampard: Titlul nu pleaca nicaieri

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔13.decembrie 2010
Lampard: Titlul nu pleaca nicaieri

Frank Lampard n-are niciun dubiu cand spune ca titlul Premier League va ramane pe Stamford Bridge si in acest sezon, daca echipa va face in continuare jocul bun aratat duminica impotriva lui Tottenham.

Lampard a revenit pe gazonul la finalul meciului cu Tottenham dupa 3 luni de absenta, meci terminat la egalitate, 1 la 1, dupa ce Didier Drogba a ratat un penalty in prelungirile meciului. Lampard este de parere ca repetarea jocului bun din weekend, meci de meci, va fi de ajuns pentru cucerirea titlului in Anglia.

„Daca aratam meci de meci acelasi entuziasm ca in meciul cu Tottenham sunt sigur ca putem castiga liga, avem calitatile necesare ca echipa. Am suferit mult din cauza accidentarilor si a momentelor neplacute, insa daca ne pastram increderea si entuziasmul de a juca fotbal putem castiga titlul.”

Ancelotti confirma ca joi Lampard va disputa un meci amical, iar daca totul va fi bine, il vom putea vedea titular pe Lampard in meciul cu United de duminca.

Lampard mai spune ca toata saptamana va exersa loviturile de pedeapsa, dupa ce a decis sa nu execute penalty-ul ce ar fi putut clasa echipa sa pe locul 1 in clasament.

„N-ar fi fost frumos din partea mea  sa execut lovitura de pedeapsa, Didier a meritat sa execute, el a inscris si golul, a jucat mai mult ca mine si n-ar fi fost placut sa vin sa-mi asun eu tot creditul asupra victoriei dupa o lunga absenta. Pot spune ca as fi inscris, chiar daca nu ar fi fost asa, insa trebuie apreciat Drogba pentru faptul ca si-a asumat responsabilitatea de-a executa acea lovitura de la 11 metri, cateodata inscrii cateodata ratezi, i se poate intampla oricui”.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.