Luka Modric nu va fi folosit in meciul din aceasta seara

Luka Modric nu va fi folosit in meciul din aceasta seara

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔22.august 2011
Luka Modric nu va fi folosit in meciul din aceasta seara

Harry Redknapp, managerul celor de la Tottenham Spurs anunta ca Luka Modric nu va fi inclus in lotul pentru disputa din aceasta seara, impotriva celor de la United, pe Old Trafford. Redknapp spune ca Modric nu se mai poate concentra la meciurile echipei sale: Luka nu va fi cu noi, sufera de o mica accidentare, insa ar fi putut juca, dar nu mai este concentrat la echipa, cine i-a sucit mintile, in momentul de fata mintea lui nu este unde ar trebui si din acest motiv trebuie sa clarificam lucrurile.”

Andre Villas-Boas insista pentru a-l transfera pe playmakerul croat pe Stamford Bridge, inaintand o a treia oferta de 30 milioane lire sterline catre conducerea celor de la Spurs, pentru serviciile jucatorului. Modric doreste sa paraseasca gruparea de pe White Hart Lane pentru a se alatura clubului Chelsea Londra.
In mai multe randuri Harry Redknapp a recunoscut ca oferta primita pentru Modric este greu de refuzat, mai ales cand jucatorul doreste sa activeze la un alt club, insa presedintele celor de la Spurs nu este de aceiasi parere, si doreste ca Modric sa ramana la Tottenham. Mai multe voci din presa engleza il vad pe Modric ca transferat pe Stamford Bridge pana la sfarsitul perioadei de transferuri.