Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > Lukaku considera ca Chelsea l-a tratat gresit … DAFAQ?!

Lukaku considera ca Chelsea l-a tratat gresit … DAFAQ?!

Intr-un interviu publicat de DailyStar, Lukaku vorbeste despre perioada grea prin care trece la Chelsea Londra.

Adus cu mare fast pe suma de 18 milioane lire sterline, la sfarsitul lunii august a anului trecut, Lukaku se vede pierdut la Chelsea. Folosit in doar 12 partide, Lukaku nu doreste sa mai continue pe Stamford Bridge, chiar daca Salomon Kalou si Didier Drogba au parasit clubul in aceasta vara.

„Nu ma mai vad sa continui la Chelsea, mi-am sacrificat un an din cariera si nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut anul trecut. In prima zi din pre-sezon am vorbit cu managerul si i-am zis ca nu vreau sa mai continui aici. Di Matteo mi-a spus ca ar trebui sa ma gandesc la Chelsea si la faptul ca nu sunt foarte multi atacanti in momentul de fata la club, insa e momentul sa ma gandesc la mine.
M-am saturat sa ma uit de pe banca cum altii joaca. Anul trecut am stat pe la rezerve langa un pusti de 15 ani si ma intrebam ce caut eu aici…”

Concluzii:

  • Daca acest inteviu nu este unu inventat de cei de la DailyStar, Lukaku a depasit orice limita a bunului simt. Sa incepi sa te plangi prin presa ca n-ai avut loc de Kalou, Drogba sau chiar Sturridge mi se pare ridicol si stupid.
  • Daca stafful tehnic l-a trimis la tineret, probabil au vrut sa-i arate cum arata un fotbalist de 15 ani din Scotia, chel, mic si negru pe nume Feruz.
  • Lukaku are o imagine eronata despre abilitatile sale in teren si o perceptie difuza despre fotbalul practicat in Premier League. Daca in Belgia fundasii erau din plastic, aici lucrurile stau altfel cand te intalnesti cu echipe de genul Stoke City.
  • Lukaku nu-si mai incape in ghete iar bunul simt de care Piazon si/sau McEachran dau dovada, belgianului ii lipseste cu desavarsire.
  • Nu doar statura si suma transferului decid daca esti un fotbalist talentat.
  • Nu poti sa vii la Chelsea si sa ai pretentia sa joci doar pentru ca cred unii despre tine ca esti viitorul Didier Drogba.
  • Un imprumut timp de un sezon prin mocirla de la Bury ar fi excelent.
  • V-ati convins, nu sunt un mare fan al belgianului.

 

Lasă un răspuns

Top