Lukaku, De Bruyne si Kalas raman la echipa

Lukaku, De Bruyne si Kalas raman la echipa

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔10.iulie 2013
Lukaku, De Bruyne si Kalas raman la echipa

Lukaku-De Bruyne

Jose Mourinho confirma astazi ca Romelu Lukaku, Kevin De Bryne si Tomas Kalas nu vor mai fi imprumutati si in sezonul viitor. Toti trei intra in planurile portughezului si vor ramane la Chelsea.

„Sunt jucatori buni cu o valoare de piata foarte buna pe care nu trebuie sa ii mai cumparam, asta dupa ce clubul a facut deja o investitie in ei in momentul in care i-a adus la echipa.” a spus Mourinho.

„Este momentul potrivit pentru ei sa se intoarca la echipa dupa imprumuturi care s-au terminat cu succes. Sunt jucatori tineri cu potential in dezvoltare, vor fi tot mai buni de la an la an si imi pot imagina ca in cinci ani vor fi mult mai buni decat sunt acum – dar valoarea lor de acum ii determina sa ramana la echipa.”

Cei trei jucatori vin dupa imprumuturi in care au fost jucatori decisivi la echipele la care au jucat. Romelu Lukaku a facut un sezon de exceptie pentru West Bromwich Albion, acolo unde a marcat de 17 ori in sezonul trecut, Kevin De Bruyne a fost unul dintre mijlocasii de referinta ai Bundesligii in sezonul trecut cat a jucat la Werder Bremen, iar Tomas Kalas se intoarce dupa doi ani de imprumut in Olanda, la Vitesse, acolo unde a fost unul dintre jucatorii exponentiali ai echipei care in sezonul trecut s-a batut cu sanse reale la titlul de campioana.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.