Belgium v United States

Dupa victoria impotriva Serbiei de ieri, se pare ca Lukaku a avut o conversatie cu Jose Mourinho, iar din asta reiese ca atacantul nu va mai fi imprumutat.

„Intotdeauna am spus ca vreau sa joc pentru Chelsea, iar acum ca ma intorc pe Stamford Bridge, incerc sa joc mai multe meciuri ca la West Brom. Daca pot inscrie cat mai devreme, se va transforma intr-un sezon foarte bun pentru mine.”

„Am avut o conversatie cu Jose, stiu ca a venit la meci sa-mi vada valoarea. Cupa Mondiala este anul viitor, am nevoie de multe meciuri. Daca nu voi juca la Chelsea, atunci nu voi merita ca trebuie sa fiu in echipa natioanala.”

„Nu ma tem de asta. Sunt hotarat sa reusesc la Chelsea sezonul urmator. Oamenii ma compara cu Didier Drogba, el a fost eroul meu. Dar vreau sa fiu recunnoscut pentru ceea ce voi face eu pentru Chelsea.”

Acest lucru este foarte bun pentru el, inca o data mi-a dovedit ca are capul pe umeri. Dupa ce a vorbit cu Jose, este hotarat sa ramana si sa dovedeasca ca merita un loc in echipa lui Chelsea. Mourinho l-a convins ca ii va da sanse sa joace, cu toate ca poate nu va fi el principalul om din atacatul lui Chelsea (poate fi Cavani). Asteptam acum ca Mourinho sa rezolve si situatia lui De Bruyne.

Lukaku se va intoarce pe Stamford Bridge. Asta inseamna ca Chelsea nu va mai sta ca anul trecut sa se bazeze pe un atacant slab iesit din forma. Se anunta vremuri interesante, iar mana lui Jose deja se simte.