Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Malouda : O victorie poate aduce o alta victorie

Malouda : O victorie poate aduce o alta victorie

Marcatorul golului impotriva lui Wigan vorbeste intr-un interviu.

„Am fost foarte dezamagiti in prima repriza. In a doua repriza am jucat mult mai bine, atunci am si marcat golul.”
„Am avut reactia acea la golul marcat de mine, pentru ca am reusit sa marchez un gol foarte important pentru Chelsea, nu pentru mine.
Inainte ca mingea sa ajunga la Malouda, Fernando Torres nu a putut impinge mingea in poarta iar Branislav Ivanovic a fost blocat.
„Am fost confuz acolo nu am vazut ca Fernando a intimidat portarul, tot ce am vazut este ca am inscris, sunt foarte fericit pentru acest gol.”
„Fernando este foarte increzator si cel mai important pentru un atacant este de a obtine oportunitati de a inscrie. El va inscrie in meciuri importante si marti este unul dintre acela, speram ca ne va ajuta sa ne calificam.”
Intotdeauna pe Old Trafford este o sarcina grea sa invingi, dar cred ca putem castiga impotriva lor.
„Carlo a spus inainte de joc, ca trebuie sa ne concentram pe Wigan in primul rand, daca vrem sa castigam pe Old Trafford, pentru ca avem nevoie de un rezultat pozitiv sambata.”
„Trebuie doar sa avem speranta si vom castiga. Acum Manchester United sunt departe in clasament, ei sunt foarte eficienti, dar in Liga Campionilor este o poveste diferita, mergem acolo sa castigam si sa ajungem in semifinale.”

Top