Marko Marin e acolo… | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Marko Marin e acolo…

Marko Marin e acolo…

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔02.noiembrie 2012
Marko Marin e acolo…

Acum cateva luni Chelsea a transferat un tanar talentat, de mare perspectiva, despre care tot Bremenul vorbea si il lauda. Am fost cu totii curiosi sa-l vedem, sa-l testam, sa-l incercam.
Din motive necunoscute publicului larg Marko Marin a disparut in anonimat. Nici nu l-am mai vazut, nici n-am mai citit despre el, absolut nimic.
Daca ar fi plecat imprumutat am fi citit mai multe despre el. Avem mai multe informatii despre Lukaku, McEachran, De Bruyne, Delac, Kakuta, Van Aanholt si asa mai departe… dar despre Marko Marin nimeni nu vorbeste nimic.
M-am linistit cand am vazut urmatoarea poza, insa curiozitatea ma roade despre situatia jucatorului la club, de ce nu e folosit, ce fel de accidentare a suferit, de ce nu vorbeste nimeni despre el, de ce Di Matteo n-a mentionat niciodata numele lui?
Sunt multe semne de intrebare in ceea ce-l priveste pe Marko Marin si sper ca intr-o buna zi cineva sa ne lamureasca despre situatia lui, pentru ca eu mi-am pus extrem de multe sperante in abilitatile lui.
Daca Mata a fost folosit 120 de minute in meciul cu United din Cupa Ligii inseamna ca Marko Marin va evolua in meciul cu Swansea?

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.