Marko Marin este dezamagit | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Marko Marin este dezamagit

Marko Marin este dezamagit

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔03.ianuarie 2013
Marko Marin este dezamagit

Marko Marin a vorbit pentru Chelsea TV dupa meciul de seara trecuta.

Jucatorul german a fost prima data titular pentru Chelsea intr-un meci din Premier League si recunoaste ca meciul de seara trecuta trebuie uitat cat mai repede.

Marin a fost accidentat o buna perioada de timp de cand a fost transferat la Chelsea, dar el a inceput sa joace sub comanda lui Rafael Benitez, care l-a titularizat seara trecuta pentru derby-ul din vestul Londrei.

El a incasat un cartonas galben pentru un fault destul de dur la Stephane Mbia. A fost schimbat dupa o ora de joc.

„Am crezut ca pot atinge mingea, cand am vazut ca era prea tarziu am incercat sa-mi trag piciorul inapoi, dar nu am mai putut, a fost un fault urat, recunosc.”

„Am fost fericit sa incep ca titular, dar rezultatul face sa fie un debut prost pentru mine. Toata lumea vrea sa castige, trebuia sa jucam mai bine in prima repriza. La inceputul celei de a doua, a fost ok. Am avut cateva ocazii, dar intr-un final ei au fost cei care au inscris.”

„Dupa aceasta infrangere suntem tristi, am avut cateva rezultate bune si sa pierdem impotriva celor de la QPR nu este un lucru bun.”

Marin a fost aproape sa reuseasca prima pasa de gol la Chelsea, dar Victor Moses nu a reusit sa trimita mingea in poarta din 6 metrii.

„Cu putin noroc am fi putut inscrie. A fost o actiunea buna, din pacate Vic nu a putut atinge mingea cum si-a dorit.” Marin recunoaste ca a avut o perioada foarte grea de cand a ajuns in Anglia, dar crede ca incepe sa se obisnuiasca cu viata in insula.

„Lucrurile nu sunt foarte diferita fata de cum erau in Germania. Sigur, tempo-ul este mult mai mare aici si acolo sunt faulturi mai putine. Acestea sunt principalele lucruri.”

„A fost greu la inceput, cu accidentarea si cand m-am intors a trebui sa fac o multime de lucruri, dar acum ma simt mai bine.

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.