Mata si Romeu incantati de vizita in America

Mata si Romeu incantati de vizita in America

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔27.iunie 2012
Mata si Romeu incantati de vizita in America

Doi dintre jucatorii spanioli ai lui Chelsea asteapta cu nerabdare turneul din aceasta vara in America.

Oriol Romeu si Juan Mata au semnat cu Chelsea vara trecuta in august si au ratat turneul din Asia, dar acum cei doi anticipeaza un captivant timp in America.

Romeu este la prima vizita in America.

„Nu am fost niciodata in America, doar toata lumea spune ca este cu adevarat frumos acolo. Vreme frumoasa, locuri frumoase, totul este frumos. Oamenii au doar cuvinte de bine pentru America.”

„Cred ca va fi o experienta buna pentru noi toti inainte de inceperea campionatului, deoarece este foarte important pentru conditia noastra fizica. Eu sunt incantat de a merge in Statele Unite.”

Dupa 24 de aparatii pentru Chelsea, Romeu va vrea sa isi faca un nume pentru Chelsea in fata publicului American. Mata jucatorul anului, precum si castigatorul Cupei Mondiale si al Ligii Campionilor, este deja foarte cunoscut si anticipeaza ca dupa acest turneu Chelsea va avea si mai multi fani.

„Multi oameni din America iubesc fotbalul si iubesc Chelsea. Stiu acest lucru de pe Twitter si Facebook, unde vad ca oamenii din America sustin Chelsea. Sper ca dupa turneul nostru vor fi mai multi suporteri pentru Chelsea in America.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.