Matej Vydra

Cum negocierile pentru aducerea lui Edinson Cavani de la Napoli devin din ce in ce mai grele, italienii de la Tutto Mercato anunta ca Chelsea inca tatoneaza piata italiana dupa un nou transfer, iar Jose Mourinho si-a indreptat atentia catre noua senzatie a fotbalului ceh, Matej Vydra. Se pare ca Chelsea a facut o oferta oficiala de 16 milioane de Euro, insa Udinese ar dori 18 milioane pentru tanarul jucator.

Matej Vydra are 21 de ani si este considerat unul dintre viitoarele staruri ale Cehiei. A cochetat cu toate selectionatele de juniori ale Cehiei inca de la varsta de 15 ani, iar in August 2012 a fost convocat pentru prima oara la nationala mare, pentru care a marcat doua goluri in sapte meciuri. Apartine lui Udinese care l-a cumparat la doar 18 ani de la Banik Ostrava, imediat dupa ce a fost ales „revelatia sezonului” in liga ceha.

A explodat in sezonul trecut de Championship, acolo unde a fost imprumutat la Watford pentru care a marcat de 22 de ori in cele 44 de partide jucate, castigand astfel titlul de „jucatorul sezonului” in Championship.

Ondrej Chovanek, agentul lui Vydra: „Nu vreau sa comentez despre interesul lui Chelsea, tot ceea ce pot sa va spun este ca exista un interes imens din partea echipelor din Premier League pentru Matej.”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gtaytweRt0Q[/youtube]