Materrazi ar dori sa vina la Chelsea

Materrazi ar dori sa vina la Chelsea

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔24.mai 2013
Materrazi ar dori sa vina la Chelsea

Intr-un interviu oferit presei scrise din Italia, Materrazi recunoaste ca ar fi un vis pentru el sa vina sa lucreze cu Jose Mourinho la Chelsea.
Retras din fotbalul profesionist, exista zvonuri ca Materrazi ar putea veni la Londra sa fie asistentul lui Mourinho.

„Cei ce-l critica pe Mourinho o fac din invidie si intotdeauna mi-a placut stilul sau de-a lucra. Cand am ajuns in finala Champions League si am castigat-o a fost o surpriza pentru toata lumea, insa nu si pentru mine. Eram convins ca vom lua trofeul. Am intalnit adversari extrem de puternici si consider ca niciunul nu ne-a pus probleme reale.
Ar fi un vis implinit pentru mine daca as reusi sa ajung la Chelsea alaturi de Mourinho. As avea ocazia sa lucrez iarasi cu Numarul 1, cine nu-si doreste asta?”

Jose Mourinho este asteptat la Chelsea pe data de 2 iunie, cand clubul ar trebui sa-l preznte oficial in functia de manager.
Alaturi de Mourinho exista o cativa jucatori care l-ar putea insoti la Chelsea.
Fabio Coentrao este unul dintre ei iar presa speculeaza extrem de mult si despre viitorul lui Cristiano Ronaldo, care si-a exprimat de mai multe ori nefericirea despre prezenta sa la clubul Real Madrid, nefericire confirmata si de presedintele clubului Florentino Perez.
Un alt caz extrem de important si mult discutat in presa este cazul lui Rooney la Manchester United, insa suporterii lui Chelsea nu-l doresc pe atacantul „diavolilor” la echipa. Rooney si-a aratat in nenumarate randuri antipatia pentru Chelsea – atat pe teren cat si in afara lui – iar londonezii nu au de gand sa-i ofere sustinerea lor.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.