McEachran si Chalobah doar rezerve pentru Anglia U21

McEachran si Chalobah doar rezerve pentru Anglia U21

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔06.iunie 2013
McEachran si Chalobah doar rezerve pentru Anglia U21

England U21 v Sweden U21 - International Match

Anglia sub 21 a debutat la Campionatul European cu o infrangere impotriva unei echipe mult mai puternice a Italiei. Impertinenta lui Pearce (selectionerul Angliei) de a-i titulariza pe Shelvey si Henderson in detrimentul jucatorilor de la Chelsea, Chalobah si McEachran i-a costat scump pe tinerii britanici. Ei au fost introdusi in a 2 a repriza insa n-au putut schimba soarta partidei.

Chalobah, care a fost pe teren aproape o jumatate de ora, a fost de departe cel mai impresionant fotbalist englez. El a cauzat defensivei Italiei multe probleme dupa ce a intrat in locul lui Marvin Sordel, a scos cateva lovituri libere foarte periculoase, din una Henderson fiind aproape de egalare. McEachran s-a luptat un pic, insa a aratat foarte pasiv. Nu a fost in apele sale. La o faza in interiorul careului, fara nicio presiune asupra lui, a incercat sa-i paseze lui Delfouneso (care era in offside).

Avand in vedere meciul impresionat facut de Chalobah, cu siguranta i se vor acorda mai multe minute. McEachran va trebuie sa faca progrese mari in jocul sau pentru a face diferenta la un asemenea turneu.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.