Meireles incantat de vremea din Miami

Meireles incantat de vremea din Miami

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔28.iulie 2012
Meireles incantat de vremea din Miami

Raul Meireles crede ca intensitatea si caldura de la antrenamentele din Miami sunt doua elemente foarte importante pentru conditia fizica.

Jucatorul in varsta de 29 de ani, a fost semi-fininalist la Campionatul European alaturi de Portugalia in aceasta vara si s-a bucurat de o vacanta prelungita, acesta revenind saptamana trecuta la antrenamente.

„Sunt fericit sa fiu aici, desigur, oricine ar vrea o vacanta mai mare, dar e bine sa fiu din nou cu echipa iar vremea de aici este uimitoare.”

„Este mereu foarte cald, iar acest lucru face antrenamentul mult mai greu, dar Roberto Di Matteo face antrenamentele placute intotdeauna. Vremea de aici este foarte utila pentru conditia noastra fizica.”

„Simt ca sunt pe drumul cel bun si fac eforturi sa revin la o conditie cat mai normala. Sper sa joc mai mult in meciul cu Milan. Desi este un meci amical, nu vrem sa pierdem, vrem sa castigam, chiar daca nu acesta este obiectivul nostru.”

Vom zbura inapoi in Anglia, dupa meciul cu Milan si ne vom pregati la Cobham. Meireles admite ca ar putea fi o problema revenirea la clima din Anglia.

„Ma bucura aceasta vreme, asa ca nu sunt disperat sa ma intorc in Anglia. Suntem pe un drum bun, vom mai avea un meci amical cu Brighton, iar apoi lucrurile devin serioase. Sunt sigur ca toata lumea va fi gata pentru noul sezon.”

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.