Mikel : Victoria este scopul nostru

Mikel : Victoria este scopul nostru

📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔03.august 2011
Mikel : Victoria este scopul nostru

John Obi Mikel este unul dintre cei trei jucatori care au jucat toate cele 90 de minute in finala Barclays Asia Trophy, castigata de Chelsea cu 2 – 0 in fata celor de la Aston Villa.A mai ramas un singur amical inainte de noul sezon, iar mijlocasul nigerian explica ca victoria este scopul lor in fiecare meci.

Victoria impresionata cu Aston Villa i-a adus lui AVB procentajul de 100% in amicale.

„A fost bine si pentru noi sa revenim la conditia noastra fizica, dar in acelasi timp a fost un meci important.” A spus Mikel

„Am vrut sa castigam acest trofeu, managerul a vrut de la noi sa-l castigam si uite ca am facut ce trebuia sa facem.”

„Am jucat bine si jocul a inceput sa se lege. Am reusit sa marcam foarte repede, deoarece din prima secunda am pus presiune pe adversar. Iar apoi cand Fernando a inscris al doilea gol, totul a devenit mult mai usor.”

Mikel a reusit si el sa marcheze, cand Lampard a executat o lovitura libera, mingea a ricosat la el si a incris. Golul a fost amanat pe motiv de offside.

„Nu stiu daca a fost offside sau nu, eu stau in careu la lovituri libere si la cornere, pentru a inscrie si sper ca in noul sezon sa reusesc asta.”

„Dupa ce joci 90 de minute, simti ca esti la potentialul tau maxim. Sunt destul de aproape pentru a tine in picioare un meci de Premier League.”