Daily Mail considera ca dupa transferul lui Hulk in China, Zenit ar fi interesata de Oscar. Desi sezonul trecut Chelsea a refuzat o oferta de 57 de milioane de lire sterline din partea chinezilor de la Jiangsu Suning dar si constienti de interesul celor de la Juventus, Chelsea ar putea accepta oferta celor de la Zenit, iar Axel Witsel ar putea face parte din acest transfer.
Zenit se afla in reconstructie dupa plecarea lui Andre Villas-Boas iar Mircea Lucescu vine ca inlocuitorul sau. Jucatori ca Axel Witsel si Ezequiel Garay sunt deja pe picior de plecare. Antrenorul roman are o afinitate deosebita pentru jucatorii brazilieni, lucrand in Ucraina la Sahtior cu jucatori ca Douglas Costa, Willian, Fernandinho si Luiz Adriano.

Embed from Getty Images


Desi Oscar a incheiat un sezon foarte slab alaturi de Chelsea, acesta si-a exprimat deja dorinta de a ramane la club sa lucreze cu Antonio Conte. In varsta de 24 de ani si cu 3 ani ramasi in actualul sau contract, vanzarea lui Oscar in aceasta vara nu ar fi o decizie foarte inspirata.