Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Momente decisive Stoke City – Chelsea Londra

Momente decisive Stoke City – Chelsea Londra

Cateva momente din meciul de sambata.

Sambata Chelsea a avut un meci foarte greu impotriva celor de la Stoke City. Stoke foarte rar a dezamagit in meciurile cu Chelsea. Kenwyne Jones a fost un oponent foarte dificil, John Terry a facut tot posibilul sa-l opreasca, dar uneori a fost formidabil. Rezultatul a fost aproximativ echitabil. Este foarte greu sa intorci un meci de la 1 – 0 impotriva celor de la Stoke dar Chelsea a reusit sa marcheze.
Didier Drogba a egalat pentru Chelsea. El si-a pus capul la contributie dupa o centrare foarte buna din partea lui Anelka.
Golul lui Drogba i-a dezamagit pe cei de la Stoke, insa ei nu se multumeau cu un egal si au vrut sa obtina mai mult, Jon Walters a avut cateva ocazii foarte bune. Petr Cech a facut un meci extraordinar, si doar el a facut ca scorul sa ramana neschimbat.
Salamoun Kalou si Fernando Torres au intrat in a doua repriza insa nu au putut schimba nimic. Scorul a ramas neschimbat.
Managerul lui Stoke Tony Pulis a spus dupa meci ” Puteam obtine mult mai mult din acest meci, dar ne multumim si cu acest egal, am avut si noi ocazii, dar si ei la randul lor. Am lovit si noi bara dar si ei au lovit-o. Deci este un rezultat echitabil.”

Top