Desi nu a castigat niciodata pe parcursul acestui sezon titlul de „antrenorul lunii”, Jose Mourinho a fost ales antrenorul anului in Premier League. Este al treilea premiu de acest gen pentru portughez, castigandu-l si in campaniile 2004/2005 si 2005/2006. Mourinho a impartit bucuria castigarii acestui trofeu alaturi de staff-ul sau.

Eden Hazard mai adauga un premiu in palmaresul personal. Dupa ce a fost ales fotbalistul PFA al anului dar si jucatorul FWA al anului, Hazard a fost ales si cel mai bun jucator din Premier League. Belgianul nu a putut fi prezent la gala de premiere datorita unor probleme dentare, fiind nevoit sa apeleze urgent la servicii medicale stomatologice. Datorita problemelor de sanatate Hazard ar putea rata si ultima etapa din acest sezon.
In acest sezon Chelsea a dominat la aproximativ toate capitolele. 6 jucatori de la Chelsea se afla in echipa anului in Premier League. Cel mai bun jucator din Championship a fost numit Patrick Bamford. Cupa Angliei la juniori dar si Champions League a fost castigata de echipa de juniori a lui Chelsea. Cea mai buna jucatoare la fotbalul feminin apartine tot lui Chelsea (Ji So-yun).