Mourinho incearca orice pentru a-l pastra pe Traore

Mourinho incearca orice pentru a-l pastra pe Traore

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔27.iulie 2013
Mourinho incearca orice pentru a-l pastra pe Traore

Jucatorul care a impresionat la turneul din Asia se vede in situatia de a nu putea juca pentru Chelsea datorita permisului de munca necesar pentru Marea Britanie. Desi s-a antrenat la academia de tineret inca din 2010, Traore nu poate fi pastrat in Anglia in sezonul viitor. Mourinho incearca sa induplece comitetul de acordare a vizelor pentru cetatenii din afara Uniunii Europene invocand clauza „talent extraordinar”, chiar daca aceasta metoda a fost respinsa ani de-a randul.
In momentul de fata Traore figureaza la Chelsea ca simplu elev sub o viza pentru studenti, lucru care face imposibila co-optarea jucatorului in lot. Pana nu ajunge la varsta necesara semnarii unui contract Traore nu poate evolua la Chelsea la niciun nivel competitional. Jose Mourinho insista ca va face orice e necesar pentru pastrarea lui in acest sezon la Chelsea sau macar in Anglia.
„Daca e nevoie sa joace sub forma de imprumut la un alt club din E.U. o va face, insa daca in acelasi timp este selectionat pentru nationala atunci „comitetul” trebuie sa-i ofere viza de lucru.”
Dupa evolutiile foarte bune din turul Asiei, Chelsea se teme ca tanarul Traore va fi ademenit la un alt club din Europa, avand in vedere faptul ca intre Chelsea si jucator nu exista niciun fel de intelegere scrisa.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.