Mourinho interesat de „Profetul” lui Lazio

Mourinho interesat de „Profetul” lui Lazio

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔10.iulie 2013
Mourinho interesat de „Profetul” lui Lazio

Hernanes

Italienii de la Il Tempo anunta astazi ca Jose Mourinho l-a inclus pe Hernanes de la Lazio pe lista de achizitii prezentata lui Roman Abramovici. Brazilianul de 28 de ani mai este dorit si de francezii de la PSG. Noul antrenor, Laurent Blanc, a facut o prioritate din aducerea lui Hernanes.

„Profetul”, asa cum este numit Hernanes, este una dintre cele mai valoroase proprietati ale lui Lazio. Un mijlocas central cu veleitati de playmaker, foarte tehnic si cu o buna viziune a jocului se afla in topul listei de achiztii a lui PSG, alaturi de Edinson Cavani. Jose Mourinho tatoneaza pista Hernanes si il doreste la Londra. Hernanes nu isi va prelungi contractul cu Lazio, scadent in vara lui 2015 si a declarat ca se gandeste sa plece: „Vreau sa joc intr-o echipa valoroasa, care se bate cu sanse reale la orice trofeu.”. Agentul lui Hernanes, Joseph Lee, confirma ca acesta nu isi va prelungi contractul: „Cu Lotito si Igli Tare nu am vorbit de vreo prelungire a contractului. Nici cu Leonardo nu am vorbit de un transfer la PSG, insa acesta il stie si il apreciaza pe Hernanes inca din vremea in care juca la Sao Paolo.”

Ca o varianta in cazul plecarii lui Hernanes, sefii lui Lazio l-au adus la Roma pe talentatul mijlocas al lui Santos, Felipe Anderson.

Daca ar veni la Londra, Hernanes s-ar alatura coloniei braziliene deja existente formata din David Luiz, Ramires, Oscar si Lucas Piazon.

Ramane de vazut in zilele urmatoare daca Chelsea va face o oferta oficiala pentru Hernanes. Brazilianul a venit in 2010 la Lazio pentru 11 milioane de euro. A marcat 29 de goluri in trei sezoane pentru laziali, timp in care a castigat un singur trofeu, Cupa Italiei in sezonul trecut.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.