Mourinho si zvonurile despre revenirea sa la Chelsea

Mourinho si zvonurile despre revenirea sa la Chelsea

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔03.mai 2013
Mourinho si zvonurile despre revenirea sa la Chelsea

Intotdeauna ne-am propus sa ne educam cititorii, oferindu-le informatii de bun simt din care sa excludem extraordinarul si fabulosul, insa exista autorii de acest extraordinar si fabulos cum la fel de bine exista cei care consuma aceste tipuri de materiale.

Cum suntem noi sunt si ei, noi avem tabloidele noastre cum si ei au tabloidele lor. Trist este ca „presa sportiva” de la noi din tara se informeaza din tabloidele lor, ignorand celelalte publicatii din mediul sportiv, publicatii serioase care au la baza informatii decente.

In concluzie, The Sun (un fel de Cancan la noi) si mai apoi preluat de DailyMail (daily fail in Anglia sau Libertatea de Romania) dezvaluie detaliile contractului semnat de catre Jose Mourinho cu Chelsea.
Depinde doar de voi daca considerati ca cei de la The Sun cunosc deja detaliile contractului dintre cele doua parti, cum Jose Mourinho a semnat pentru 10 milioane de lire pe sezon, cum va avea un buget incredibil de transferuri si alte si alte lucruri de domeniul fabulosului si extraordinarului.

Negocierile de acest gen pot dura saptamani intregi sau se pot rezolva intr-o clipita.
Foarte suspect este jocul pe care Jose Mourinho il joaca prin presa sportiva despre revenirea sa la Chelsea. E aproape o declaratie de dragoste pentru Chelsea doar ca cel ce detine Chelsea nu prea e incantat de aceasta declaratie de dragoste.

Al doilea lucru suspect ar fi cum Rafa Benitez va merge cu echipa in turneul din SUA, lucru cel putin anormal daca Chelsea este hotarata asupra viitorului sau manager. Un manager care stie totul despre club nu participa cu echipa sa in primul turneu din pauza dintre sezoane? Sau va prelua echipa dupa ce jucatorii revin din vacanta?
Si Da si NU, ambele situatii fiind destul de logice si plauzibile.

Asadar urmeaza -pe aceasta tema – o serie de evenimente controversate si rasturnari de situatie cel putin spectaculoase.
Cert este ca in meciul de aseara (impotriva celor de la Basel) imnul dedicat lui Jose Mourinho a rasunat minute in sir pe Stamford Bridge.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.