Multumim Robbie | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Multumim Robbie

Multumim Robbie

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔22.noiembrie 2012
Multumim Robbie

Scriu acest articol aproape cu ochii in lacrimi…

Chelsea dupa cum bine stiti a renuntat la Robbie dupa infrangerea cu Juventus din Liga Campionilor si pe cine a adus Roman in locul sau? Pe Rafael Benitez care in trecut l-a numit pe Drogba las, pe Lampard supraevaluat si despre fanii Chelsea ca nu au pasiune. Cum as putea eu sa-l sustin pe acest om?

Sa vedem ce a facut Benitez la Liverpool si Inter. Sunt de acord ca a castigat Liga Campionilor cu Liverpool insa tot in acelasi timp a distrus echipa. Uitati unde este Liverpool acum, la fel si cu Inter. Doar de curand Inter a revenit pe linia de plutire. Cine ii intelege logica lui Abramovich? Desigur stim cu totii ce vrea rusul sa faca, el crede ca Benitez il va resuscita pe Torres si va deveni El Nino de la Liverpool. Lucru foarte putin probabil.

Sunt mahnit, foarte nervos, Robbie castiga Cupa Angliei (cel mai important trofeu din Anglia) si Liga Campionilor in mai putin de 3 luni, apoi il demiti in mijlocul lui noiembrie cand inca mai erau 5 trofee in joc? Robbie daca era lasat sa conduca echipa de unul singur echipa ar fi mers extraordinar de bine in acest moment, insa el a dorit sa-i ofere rusului ce si-a dorit ” tiki-taka Barcelona ” iar acest lucru cu o echipa englezeasca inca nu se poate, omul acest chiar nu intelege? Desigur vina cea mai mare o are Abramovich insa sunt si 2 misei pe langa el care-l tot saruta in fund pe nume : Gourlay si Buck.

Niciun antrenor nu va mai aduce pasiunea care a adus-o Robbie la echipa, a fost un antrenor extraordinar, un om special si cel mai important este o legenda a clubului, atat ca jucator dar si ca antrenor.

 

Ce se va alege de Chelsea? La aceasta intrebare nu pot raspunde in acest moment, probabil raspunsul il voi da cand Lampard, Cole vor pleca, iar John Terry va refuza sa-si prelungeasca contractul.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.