Negocieriele pentru Dzeko si Emerson Palmieri in impas.

Negocieriele pentru Dzeko si Emerson Palmieri in impas.

📁 Informatii preluate din presa 🕔26.ianuarie 2018
Negocieriele pentru Dzeko si Emerson Palmieri in impas.

De cateva zile Chelsea s-a aflat in negocieri cu Roma pentru perechea Dzeko – Emerson, cei doi jucatori fiind doriti pe Stamford Bridge (inca nu stim cu certitudine daca de Conte sau de conducerea clubului).
Inca de ieri Dzeko era asteptat la Londra, conform unor speculatii de moment. Astazi apar informatii noi si contradictorii fata de ieri, cele doua transferuri fiind in impas conform mai multor publicatii din Italia.
Se pare ca exista o neintelegere intre agentii lui Dzeko si Chelsea in legatura cu perioada contractuala.
Chelsea are o regula bine definita in ceea ce priveste contractele pentru jucatorii trecuti de 30 de ani si din acest motiv s-ar putea renunta la acest transfer. Agentii lui Dzeko doresc o perioada contractuala mai lunga insa Chelsea nu este dispusa sa-i ofere lui Dzeko un contract mai lung de 18 luni.
Presa din Italia considera ca cele doua transferuri sunt legate, iar daca transferul lui Dzeko nu se realizeaza atunci Roma nu este dispusa sa accepte oferta pentru Emerson Palmieri.
Gianluca Di Marzio considera ca astazi aceste negocieri vor avea un deznodamant si vom afla cat de curand daca cei doi jucatori de la Roma vor ajunge sau nu pe Stamford Bridge.

Ca si plan de rezerva, presa din Anglia vorbeste ca Chelsea s-a orientat catre Olivier Giroud de la Arsenal si Layvin Kurzawa (23 de ani) de la PSG.