N’Golo Kante inca 5 ani la Chelsea

N’Golo Kante inca 5 ani la Chelsea

📁 Informatii chelseafc.com 🕔23.noiembrie 2018
N’Golo Kante inca 5 ani la Chelsea

Chelsea a confirmat astazi prelungirea contractului cu N’Golo Kante pentru inca 5 sezoane. Cel mai bun jucator din precedenta campanie a semnat pana in 2023 si devine astfel cel mai bine platit jucator de pe Stamford Bridge, cu un salariu de 300.000 de lire sterline pe saptamana.

Transferat in iarna lui 2016, N’Golo Kante a demonstrat in toata aceasta perioada ca mutarea pe Stamford Bridge a fost o decizie foarte reusita. Desi a renuntat la fotbalul din Liga Campionilor pentru a se transfera la Chelsea, lucrul acesta i-a oferit lui Kante o varietate de trofee importante.
Alaturi de Chelsea, Kante a castigat un titlu Premier League (al 2 lea din cariera sa), Cupa Angliei si a fost numit jucatorul anului din fotbalul englez. Pe plan international Kante este castigator de Cupa Mondiala si a ocupat a 8 a pozitie in competitia Balonul de Aur.


Un jucator extrem de muncitor si incredibil de modest, Kante a starnit admiratia intregului campionat englez, de la suporteri, colegi de breasla dar si presa sportiva.


Embed from Getty Images