Noua senzatie a fotbalului brazilian pe radarul lui Mourinho. Chelsea ofera 9.4 milioane de euro pentru Doria.

Noua senzatie a fotbalului brazilian pe radarul lui Mourinho. Chelsea ofera 9.4 milioane de euro pentru Doria.

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔26.iulie 2013
Noua senzatie a fotbalului brazilian pe radarul lui Mourinho. Chelsea ofera 9.4 milioane de euro pentru Doria.

Doria

Asa cum Lancenet ne informeaza, Chelsea a facut o oferta oficiala de 9.4 milioane de € pentru fundasul central de doar 18 ani al celor de la Botafogo. Clubul brazilian ar primi doar 4 milioane de € din acesti bani, restul de 5.4 milioane de € urmand a ajunge la un fond de investitii care detine 60% din drepturile federative ale lui Doria. Se pare ca oferta a ajuns la Botafogo prin intermediul lui Carlos Meinberg Neto, unul dintre oamenii apropiati de clubul Chelsea si unul dintre impresarii lui Oscar.

Doria este considerat unul dintre cele mai mari talente din „Tara Cafelei” in momentul actual. A debutat la doar 17 ani pentru Botafogo si a strans deja 31 de meciuri si trei goluri pentru „tricolor”. Este capitanul Braziliei sub 20 de ani cu care a castigat Turneul de la Touloun si Valais Cup in aceasta vara. A fost chemat si la nationala mare a Braziliei de catre „Big Phil” Scolari si a debutat in meciul amical cu Bolivia.

Un fundas central de mare viitor pe care Jose Mourinho il vrea la echipa si pentru care se bat cele mai mari forte ale Europei. Jucator de picior stang, Doria este inalt la cei 188 de cm. Foarte bun in jocul aerian, Doria are cate ceva si din David Luiz – faptul ca si-a inceput cariera de junior practicand fotbalul in sala il ajuta in momentul in care ia actiuni pe cont propriu. Are o tehnica buna si iese des cu mingea la picior. Dupa Wallace, Chelsea ar putea da din nou lovitura cu o alta senzatie a fotbalului din Brazilia si a cerut un raspuns pana diseara. Un raspuns care ar putea fi afirmativ din partea lui Botafogo care nu trece printr-o situatie financiara atat de buna.

Puteti discuta mai multe despre o posibila venire a lui Doria AICI

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.