Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > Octombrie si noiembrie : 2 luni cruciale

Octombrie si noiembrie : 2 luni cruciale

Octombrie si noiembrie vor fi 2 luni foarte grele pentru Chelsea. In aceste 2 luni vom vedea daca Chelsea poate sa fie numita o pretendenta la titlu. Dupa pauza cu meciurile internatioanele, vom avea niste meciuri cu adevarat grele. Tottenham in deplasare,iar apoi United acasa (inca un meci cu United in Carling Cup). In noiembrie vom juca cu Swansea, Liverpool, West Brom, Manchester City si Fulham in campionat, dar si in Liga Campionilor impotriva celor de la Shakhtar Donetsk si Juventus.

Pana acum, singurele echipe mari pe care le-am intalnit au fost Arsenal si Juventus. Am jucat bine impotriva lor, dar provocarile cu adevarat grele inca nu au venit. Echipe precum Norwich, Stoke, Wigan, etc au fost echipe accesibile pana acum. Sa nu ma intelegeti gresit, in ziua de astazi, fiecare meci este greu, insa acest lucru face meciurile dificile si mai dificile. Rezultatele de pana acum au fost satisfacatoare. Din acest motiv spun ca aceste 2 luni sunt cruciale pentru Chelsea, deoarece echipa poate ramane pe locul 1 sau poate sa cada in clasament.

Daca Roberto Di Matteo va reusi sa gaseasca echilibrul perfect sunt sigur ca Chelsea va iesi cu fata curata din aceste meciuri. Geniul lui Di Matteo va trebui sa ne dea din nou pe spate, iar jucatorii noi vor trebui sa ne dovedeasca ca merita sa joace la Campioana Europei.

Va ramane Chelsea pe primul loc sau va cadea in clasament? Este doar o chestiune de timp pana cand vom afla acest lucru.

Lasă un răspuns

Top