Oficial: Cuadrado semneaza cu Chelsea, Schurrle este vandut la Wolfsburg

Oficial: Cuadrado semneaza cu Chelsea, Schurrle este vandut la Wolfsburg

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔02.februarie 2015
Oficial: Cuadrado semneaza cu Chelsea, Schurrle este vandut la Wolfsburg

Chelsea confirma in aceasta seara mutarile facute in perioada de transferuri. Juan Cuadrado este noul transfer pe care Mourinho l-a facut pentru Chelsea iar Andrea Schurrle este transferat catre gruparea din Bundesliga, Wolfsburg. Chelsea va incasa in urma transferului lui Schurrle suma de 24 de milioane de lire sterline. Pentru Cuadrado, gruparea de pe Stamford Bridge va plati suma de 23 milioane de lire sterline iar Mohamed Salah ar putea merge catre Fiorentina sub forma de imprumut ca inlocuitor al lui Cuadrado.
In urma acestui transfer Cuadrado a declarat:

„Sunt foarte bucuros si recunoscator pentru oportunitatea care mi s-a oferit. Chelsea este o echipa mare si sincer sa fiu parca este un vis sa te alaturi familiei Chelsea.”

In varsta de 26 de ani, Juan Cuadrado, poate juca in spatele atacantului dar si in flanc. Un jucator tehnic, de viteza, columbianul s-a facut remarcat la Mondialul din Brazilia, ajungand cu nationala tarii sale pana in sferturile Cupei Mondiale. Cu 37 de titularizari pentru Columbia, Cuadrado se bucura de 5 goluri marcate pentru nationala.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.