Pacat de culori, pacat de club, pacat de jucatori…

Pacat de culori, pacat de club, pacat de jucatori…

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔21.noiembrie 2012
Pacat de culori, pacat de club, pacat de jucatori…

Pentru ca la capitolul decizii „venite de sus”, ele sunt cel putin hilare.
Nu sunt de acord cu longevitatea unor antrenori care nu castiga trofee pe banca tehnica unei echipe insa in momentul in care antrenorul tau ti-a castigat 2 trofee majore in mai putin de 3 luni ai responsabilitatea morala de a-l sustine macar un sezon.
Intr-un sezon exista meciuri castigate si meciuri pierdute, pentru ca fotbalul nu e doar pe playstation. In conditiile actuale ne duce gandul ca Di Matteo niciodata nu a avut sustinere din partea conducerii.
Forma slaba a lui Torres l-a facut pe rus sa-si iasa din minti si sa-l ceara pe Rafa Benitez ca antrenor doar pentru a-l readuce la viata pe Torres? E atat de important acest transfer pentru Roman incat nu poate recunoaste ca a gresit cand l-a cumparat pe Torres?
Ron Gourlay are rol de maimutoi impanat – care nu incearca nici macar 1% sa-l convinga pe Roman ca nu intotdeauna are dreptate?
Oricum calificarea in Liga Campionilor nu se mai afla in mainile tale, ce rost are sa aduci un alt antrenor atat de repede? Pentru ca oricum doar victoria ta nu este de ajuns.
Duminica urmeaza etapa cu Manchester City, intre timp de echipa se va ocupa JT si Lampard?
Probabil ca in iarna vom afla ca Ashley Cole va merge la PSG iar din vara Lampard se va indrepta catre MLS.

The team’s recent performances and results have not been good enough and the owner and the Board felt that a change was necessary now to keep the club moving in the right direction as we head into a vitally important part of the season.

– Chelseafc.com

Aceasta schimbare nu era necesara, cel putin nu acum.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.