Patrick Bamford ar putea reveni in Premier League

Patrick Bamford ar putea reveni in Premier League

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔30.decembrie 2013
Patrick Bamford ar putea reveni in Premier League

In luna ianuarie, Patrick Bamford poate parasi formatia din League One, Mk Dons. Adus de la Nottingham Forest in 2012, Bamford a fost imprumutat in a treia divizie engleza unde deja se bucura de aprecierea celor din jurul formatiei la care evolueaza in prezent. Antrenorul celor de la MK Dons a declarat ca echipa sa depinde foarte mult de calitatile si golurile tanarului atacant si va incerca tot posibilul sa-l pastreze pe Bamford pana la finalul sezonului, insa este constient ca la ce calitati poseda atacantul lui Chelsea va avea o misiune aproape imposibila.
In momentul de fata Patrick Bamford a inscris 16 goluri din cele 33 de aparitii pentru Milton Keynes Dons iar o revenire a sa in Premier League este foarte posibila, avand in vedere faptul ca Lukaku deja impresioneaza fotbalul britanic prin evolutiile sale de la Everton. In varsta de 20 de ani Bamford este cotat la 500,000 de euro si isi poate dezvolta jocul la una din echipele din Premier League.Patrick Bamford

 

UPDATE:

MK Dons confirma despartirea de Patrick pe site-ul oficial al clubului.

Cei de la MK Dons au tinut sa multumeasca clubului Chelsea si lui Patrick pentru serviciile lui insa atacantul lui Chelsea va reveni la clubul mama dupa meciul cu Wigan din Cupa Angliei. Antrenorul celor de la MK Dons a multumit lui Eddie Newton, Neil Bath si Tore Andre Flo pentru ca i-au oferit ocazia sa lucreze cu Patrick.
Ramane de vazut daca Bamford va ramane la Chelsea sau va fi trimis in continuare sub forma de imprumut la o alta echipa.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.