Patrick Bamford revine la Chelsea | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Patrick Bamford revine la Chelsea

Patrick Bamford revine la Chelsea

📁 Informatii preluate din presa 🕔29.decembrie 2015
Patrick Bamford revine la Chelsea

Desi imprumutat pana la finalul sezonului la Crystal Palace, Patrick Bamford va reveni in aceasta iarna la Chelsea. Cu 17 goluri marcate pentru Middlesbrough in sezonul trecut, Bamford a fost ales ca fiind jucatorul anului in Championship iar dorinta sa de a ramane in fotbalul din Premier League a facut ca in acest sezon atacantul de 22 de ani sa joace pentru trupa condusa de Alan Pardew, Crystal Palace. Initial Bamford s-a aratat foarte incantat de faptul ca va putea sa-si masoare fortele cu ceilalti jucatori din Premier League, insa perioada de la Crystal Palace nu a fost una deloc benefica pentru atacantul lui Chelsea. Lipsa minutelor pe teren in meciurile oficiale l-au facut pe Bamford sa renunte a mai juca pentru Alan Pardew.

„A fost ultimul meu meci pentru Palace. Sincer sa fiu a fost o perioada groaznica. Nimanui nu-i place sa stea banca si sa nu joace. Decizia imi apartine, mi-am informat antrenorii insa cu managerul nu am discutat. Probabil o sa ma duc sa-i strang mana si sa-mi iau ramas bun. Fara resentiment.”

Patrick Bamford a fost titular in doua meciuri din Capital One Cup pentru Crystal Palace, iar in campionat a avut doar 6 aparitii din postura de rezerva.