Pedro despre transferul sau la Chelsea

Pedro despre transferul sau la Chelsea

📁 Informatii preluate din presa 🕔24.august 2015
Pedro despre transferul sau la Chelsea

Imediat dupa ce a punctat in partida cu WBA din weekend, Pedro a zburat inapoi spre Spania pentru a participa la conferinta de presa organizata cu ocazia plecarii sale de la Barcelona.
Pedro a explicat jurnalistilor prezenti decizia sa de a parasi Barcelona si de ce a ales-o pe Chelsea.

„O data ce mi-a fost prelungit contractul cu Barcelona m-am bucurat, am sperat ca voi juca mai des. Insa situatia mea nu s-a schimbat si a trebuit sa iau o decizie atunci cand ofertele au venit. Au fost mai multe discutii, cu trei cluburi din Anglia, Manchester City, Manchester United si Chelsea. Primele doua aratau un interes major pentru mine insa Chelsea s-a miscat mai repede ca sa finalizeze transferul. Sunt o persoana ambitioasa si am venit la Chelsea sa continui sa castig trofee la fel cum am facut la Barcelona, insa n-am mers la Londra doar ca sa lucrez cu Jose Mourinho. Imi place orasul, am multi prieteni stabiliti in Londra iar fotbalul englez este foarte atractiv. Am avut o primire exceptionala la Chelsea, John Terry este un capitan exemplar, m-a tratat foarte bine de cand am sosit. Plec de la Barcelona cu capul sus si sper sa nu-i intalnesc in acest sezon, va fi foarte neplacut pentru mine sa joc impotriva fostilor colegi sub un alt tricou.”

Foarte diplomat in raspunsuri, cu jurnalistii de fata, insa la baza transferului lui Pedro catre Chelsea au contribuit si alti factori externi. Sotia lui Cesc Fabregas este foarte buna prietena cu sotia lui Pedro, Cesc Fabregas este foarte bun prieten cu Pedro. Victor Valdes la randul sau este in relatii foarte bune cu Pedro. Mourinho l-a rugat pe Fabregas sa faca tot posibilul sa-l convinga pe Pedro sa semneze cu Chelsea, iar familia Fabregas s-a tinut de promisiunea facuta lui Mourinho. Doamna Fabregas este prima care a convins-o pe doamna Ledesma ca sotul sau faca pasul catre Stamford Bridge, insa Victor Valdes este cel care l-a convins pe Pedro sa nu semneze cu Manchester United. Valdes i-a povestit lui Pedro situatia in care se afla la Manchester United, cum Luis Van Gaal l-a desconsiderat pe fostul portar al Barcelonei si ce fel de comportament are olandezul pentru jucatorii ca nu-i intra in gratii. Stiind ca Pedro este inca nehotarat in legatura cu alegerea sa, Mourinho a insistat ca acest transfer sa se realizeze cat mai repede si o data cu solicitarea portughezului, echipa de negociatori condusa de Marina Granovskaia a rezolvat transferul in mai putin de doua ore.

Dupa meciul din weekend in care Pedro a fost desemnat omul partidei au urmat cateva reactii ale suporterilor lui Manchester United 🙂 :

Cum raspund suporterii din Manchester daca l-ar fi dorit pe Pedro la echipa: