Pedro la Londra pentru parafarea contractului

Pedro la Londra pentru parafarea contractului

📁 Informatii preluate din presa 🕔19.august 2015
Pedro la Londra pentru parafarea contractului

Asa cum s-a anuntat mai devreme in cursul perioadei de transferuri, Pedro va parasi Barcelona. Manchester United si Manchester City au fost cluburile care se anuntau drept posibile destinatii pentru Pedro, insa Jose Mourinho prin Marina Granovskaia a reusit sa-l transfere pe Pedro Rodriguez la Chelsea. Aseara atacantul Barcelonei a fost la Londra pentru a semna contractul cu Chelsea si pentru a efectua vizita medicala. Desi toata presa din Anglia aproba transferul lui Pedro la Manchester United se pare ca, inca o data Jose Mourinho a dat peste cap un transfer de anvergura, la fel cum a facut-o si in cazul lui Willian.
Pretul transferului este de 28 milioane de lire sterline, Chelsea oferind cu 3 milioane de lire sterline mai mult fata de formatia de pe Old Trafford.
Se pare ca Cesc Fabregas a avut si el un rol important in devierea acestui transfer catre Stamford Bridge.
In varsta de 28 de ani, Pedro este un produs 100% al clubului catalan, fiind pana in momentul de fata singurul jucator care a marcat in acelasi sezon in sase competitii diferite (performanta reusita sub comanda lui Pep Guardiola, in sezonul in care Barca a cucerit toate competitiile la care a luat parte – in 2009). Pedro a inscris in Primera Division, Cupa Regelui, Champions League, Supercupa Europei, Supercupa Spaniei si Campionatul Mondial al cluburilor.

Asadar asteptam confirmarea pe site-ul oficial al clubului.

Inca o data Chelsea se impune pe piata transferurilor prin stilul agresiv al Marinei Granovskaia de a negocia transferurile. In cazul in care exista suporteri suparati din cauza situatiei in care se afla Eva Carneiro, Marina Granovskaia este figura feminina din spatele echipei care intr-adevar conteaza.

#eatyourheartout